Vergaderingen

Vergaderen of een zakelijk verblijf in een persoonlijke setting inclusief alle faciliteiten en de beste service die u wenst.

Op slechts drie kwartier rijden van Rotterdam Airport en Eindhoven Airport, in het zakelijk-actieve stadje Oosterhout (Noord-Brabant), kunt u sfeervol vergaderen. Door o.a. het daglicht, gezellige huiselijke sfeer en persoonlijke service biedt de vergaderruimte van Villa BBB genoeg voordelen voor een prettige vergadering. De ruimte is geschikt voor maximaal tien personen en daarnaast kunt u gratis parkeren voor Villa BBB.

U kunt gebruik maken van een beamer, een projectiescherm en een snelle draadloze internet verbinding. Wij kunnen bij uw vergadering geheel naar wens een uitgebreide lunch en/of ontbijt verzorgen. Standaard bieden wij koffie, thee en diverse lekkere snacks bij de vergadering. Natuurlijk kan een vergadering worden gecombineerd met één of meerdere bijzondere overnachtingen voor een speciale prijs.

  • Tip: Zorg voor nieuwe energie en ideeën door een meditatiekwartiertje of yoga halfuurtje aan uw vergaderarrangement toe te voegen (in samenwerking met naastgelegen sport- en wellnesscentrum Willemsen Sport)

FACILITEITEN

  • Gratis snelle Wi-Fi in alle suites en gezamenlijke ruimtes
  • Gratis parkeren
  • Sport- en wellnessfaciliteiten
  • Luxe suites (40-60m2) met eigen woon/werk- en slaapgedeelte
  • Gezellige bar, geopend ma t/m do tot 22.30 uur en vrijdag tot 21.00 uur.

4-uurs vergadering

€18,- p.p. excl. lunch
Ontvangst met verse koffie en thee met iets lekkers. Deze vergadering kan worden gehouden op een dagdeel naar keuze (ochtend of middag).

Aanvragen

8-uurs vergadering

€42,- p.p. incl. lunch
Ontvangst met verse koffie en thee met iets lekkers. Hier kunt u rustig vergaderen in sfeervolle, huiselijke ruimte. Tussen de middag kunt u energie opbouwen met een luxe lunch inclusief verse jus d’orange en een lekker soepje.

Aanvragen

3-uurs breakfastmeeting

€28,- p.p.
Ontvangst met verse koffie en thee en een uitgebreid ontbijt met o.a. verse croissants, jus d’orange, luxe broodjes en vers fruit. Aansluitend is er een powervergadering of brainstormsessie in onze sfeervolle vergaderruimte.

Aanvragen

WAT ZEGGEN ONZE GASTEN?

“Ook voor zakelijke doeleinden een perfecte locatie.”
– Mevr. Fisscher

“Goede kamers, vriendelijke service, gemakkelijk toegang tot de sportschool. De beste plek om te overnachten in Oosterhout.”
– Mr. Gipp