Britt’s Best Bites tip!

U verblijft gezellig een bijzonder nachtje in Oosterhout? Graag deel ik met u mijn persoonlijke favoriete Restaurants in de omgeving. Maak uw verblijf compleet en ervaar het Oosterhoutse ‘Eerst Eten’. Voor meer informatie, tips of reserveren kunt u altijd contact met mij opnemen via 06 23 54 85 38.

Zout&Citroen Een avond lang genieten van hun heerlijke 5, 7 of 9 gangen menu met heerlijke bijpassende wijnen. Deze chef weet hoe hij je moet verrassen. En niet geheel onbelangrijk: Zout&Citroun heeft vriendelijke bediening die weten hoe het moet.

ByPascal Laat je verrassen door de smaaksensaties van ByPascal in de gezellige Klappeijstraat in Oosterhout. Geef het aantal gewenste gangen door en eventuele dieetwensen en de keuken gaat aan de slag om je een onvergetelijke avond te bezorgen. De sommelier brengt je hierbij de beste wijnen die het helemaal af maken. Alles bij elkaar geen ‘gewoon’ avondje uit, maar een culinaire achtbaan.

Me Gusta Heerlijke tapas en lekker wijntjes of ga voor hun zelfgemaakte Sangria. In hun gezellige Spaanse setting binnen, of met mooi weer buiten in hun tuin, een hapje eten (delen) met elkaar. Een echte aanrader als je van tapas houdt. Je kan kiezen voor losse gerechtjes of voor het verrassingsmenu.

Eetlokaal Klinkers Al heel wat jaren in Oosterhout, in een authentieke zijstraat van de markt, vindt u Eetlokaal Klinkers. Met een enorme passie staat eigenaar Niels zelf in de keuken. Luxe en voortreffelijke gerechten worden voor u samengesteld en geserveerd voor vakkundig personeel. Met de bijpassende wijnen heeft u een onvergetelijke avond.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bewaar delink.