Artikel BN de Stem

BN de Stem, Woensdag 21 mei 2016

Britt houdt haar B&B liever knus.

Tijdens mijn opleiding aan de hotelschool liep ik stage bij grote hotelketens in Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen. Na mijn afstuderen besloot ik voor mijzelf te beginnen. Hotels zijn mij te massaal en complex, ik wilde het anders doen. Op mijn 24e heb ik in Oosterhout een boerderij gehuurd en startte ik mijn Bed en Breakfast. Samen met mijn moeder heb ik alles opgeknapt. We hebben de 4 grote themasuites en de woonkeuken annex ontvangst ruimte ingericht met nieuwe spullen en aankopen via de veilingsite. Zo is de huiselijke sfeer ontstaan. Vanuit het bedrijfsleven is vraag naar onze persoonlijke aanpak, waardoor ik op werkdagen veel vaste gasten heb. Sinds twee jaar heb ik het aantal kamers uitgebreid, onder meer met een luxe bruidssuite. Ook de weekends zijn goed bezet. 6 kamers is voor mij het maximum, want anders is het niet meer persoonlijk. Op termijn wil ik graag alles in eigendom. Door de sterke groei werk ik met stagaires en extra hulp. Dat betekend dat ik dingen uit handen moet geven. Daar heb ik moeite mee. Ik wil zelf de gast willen verrassen. Daarom ben ik ooit voor mijzelf begonnen. Dit werk doe je zeven dagen in de week met de telefoon onder handbereik. Het houdt nooit op.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bewaar delink.