Villa BBB krijgt 9,1 van Booking.com

Britt Willemsen van BBB mocht een award van Booking.com in ontvangst nemen. De bezoekers van de website booking.com beoordeelden de luxueuze bed & breakfast aan de Van Duivenvoordestraat voor het tweede jaar op een rij met een 9,1.

Deze bed & breakfast beschikt over elegante themasuites en een studio. Villa BBB ligt op 10 minuten lopen van het centrum van Oosterhout, waar u tal van restaurants kunt vinden. Als gast van Villa BBB kunt u gebruik maken van de naburige sportclub Willemsen Sport.

De suites zijn voorzien van een luxe inrichting, een zithoek en een moderne badkamer met gratis toiletartikelen. Alle accommodaties zijn uitgerust met een flatscreen-tv met kabelzenders en gratis WiFi. De studio is voorzien van een loungeruimte met een bank en een kleine eettafel. Ze zijn tevens voorzien van thee- en koffiefaciliteiten.

De studio van het BBB is voorzien van een kitchenette met een magnetron, een koelkast en een fornuis voor het bereiden van maaltijden. Er bevindt zich een bar op het terrein.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bewaar delink.